Asså fyfan. Precis som rubriken säger så handlar detta inlägg om mobbning och kränkningar genom sociala medier. Blir så sjukt förbannad på detta. Det är den sorts hat som oftast förekommer i dagens samhälle. Man tror att ingen kommer får reda på att det var en själv. Men det går. Och när man sedan pratar med personen så är den inte lika stark och häftig längre. 
 
De flesta människor hatar på andra pga deras egna osäkerhet. Du gemför dig själv och ditt egna självförtroende eller livssitvation kanske inte är lika bra som personerna som är runt omkring dig. Så därför mår du bra av att kunna få dom att må sämre, fast att det egentligen inte något fel på den utsatta alls. Du söker upp den du hatar via sociala medier och lägger ner all din tid på att skriva fulare och fulare kommentarer, sms eller annat. För du ser att personen mår sämre. 
 
Men vad kan du gör som utsatt då. Jo jag vet att det kanske låter svårt men du kan ingonera och bara stänga av. De gör detta mot dig pga att du ska må sämre. Svara inte på smsn du får och om du gör det, svara något starkt och som får den/dom som mobbar dig att bli lite halvt ägda. Och snälla du, var inte rädd för att prata med någon annan eller för att polisanmäla! Det är inte töntigt att prata med andra och be om hjälp. Och det är defenetivt inte svagt att börja gråta mitt i allt. Det är en styrka att kunna visa sina känslor och att visa sig svag, kommihåg det! 
 
Så med det sagt, ta ingen skit!
                      
                
 
 
 
 
                       
 
 
 

2 kommentarer

gubben

20 Nov 2014 12:25

Många vågar säga saker som dom inte skulle våga när dom har personen framför sig. Jag tror att dom mår sämst själva .

Nattis

20 Nov 2014 19:42

Så himla grym på att skriva :* <3

Svar: Tack bästa du <3
Elin

Kommentera

Publiceras ej