Att våga. Vad menas med det egentligen? Får ibland höra, Elin du måste "våga" mer eller gud vad feg du är. Vadå du måste? Jag bestämmer väll själv vad jag måste. Men våga. Är det att man inte alls är blyg och har väldigt lätt för att få uppmärksammhet på sig ellar vad är det. Är jag modig? Så många tankar kring detta. 
 
Personligen så är jag väldigt bly, börjar lätt rodna och såklart gråta om någon te.x börjar prata allvar. Är jag feg då eller är jag den modiga tjejen. Jag tror att jag är något mitt i. Jag är blyg men också väldigt öppen och säger vad jag tycker. Tycker jag något är fel, då säger jag det. Sen så kan man ju alltid diskutera om det är rimligt och "rätt". Men egentligen så finns ju inget rätt eller fel för man bestämmer ju det med sig själv. Sen så kan ju samhället såklart säga något annat. 
 
Jag kan inte hitta något svar på allt detta. Det är som en ändra stor röra i mitt huvud. Hur är det egentligen. Vad tycker du? Kan du ge mig en annan uppfattning? Vad är rätt och fel och vad menas med "våga".